Ny kontrakt til Statkraft

Statkraft har sikret seg en langsiktig kraftkontrakt med Hunton Fiber AS.

Publisert 28. feb. 2011 kl. 10.37
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 07.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 77 ord
Ekstriør av Statkraft sitt bygg på Lysaker i Bærum. Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

Statkraft har inn gått en langsiktig kraftkontrakt med treforedlingsbedriften Hunton Fiber AS på Gjøvik, opplyses det i en melding.Kontrakten erstatter en allerede utløpt myndighetsbestemt kontrakt og sikrer kraftleveransene til hjørnesteinsbedriften på Gjøvik i perioden fra 1. mai 2011 til 31. desember 2021.- Vi er godt fornøyd med å komme frem til en kommersiell kraftavtale som sikrer oss konkurransedyktige priser og forutsigbarhet for virksomheten på Gjøvik, sier adm. direktør hos Hunton Fiber AS, Arne Jebsen, i en kommentar.