Sissener kjøper aksjen alle hater

- Investeringen er basert på at den er hatet av alle, sier Jan Petter Sissener etter å ha hamstret Golden Ocean for over 20 millioner kroner.

Jan Petter Sissener - Foto: Finansavisen
Næringsliv

Jan Petter Sissener og Sissener Sirius tror Golden Ocean skal oppover. I forrige uke handlet han 2,75 millioner aksjer i selskapet til en verdi av over 20 millioner kroner.- Investeringen er basert på at den er hatet av alle, har god kontraktsdekning, attraktiv evaluering og god yield. Vår vurdering er at all dritten er kjent og at den neste bevegelsen er oppover. Så langt har hvertfall ratene steget greit, sier Sissener til Finansavisen.- Hvor langsiktige er investeringen i Golden Ocean?- Vi vurderer våre investeringer fortløpende, og det hele blir jo risiko målt mot forventet avkastning. I utgangspunktet er vi der fordi vi tror vi skraper bunnen av markedet, sier Sissener . - Så får vi se hvor lang tid det vil ta før sentimentet snur. I mellomtiden nyter vi godt av en meget hyggelig direkteavkastning, sier han.

Nyheter
Børs