- Tragisk at de har blitt så desperate

Finansmannen Christen Ager-Hansen er anmeldt for utpressing. Hovedpersonen selv svarer med ny anmeldelse og kaller motpartens handlinger desperate.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Finansmannen Christen Ager-Hansen er nå blitt politianmeldt for blant annet utpressing av Johan Benad Ugland Holding.Anmeldelsen kommer etter et besøk Ager-Hansen avla Uglands bolig i Grimstad for vel tre måneder siden, skriver dn.Uglands advokat Tom B. Knudsen kaller Ager-Hansens oppførsel for vanvittig, mens hovedpersonen selv har anmeldt Knudsen & Co. for ulovlig anmeldelse.Han kaller det hele desperat.- Uglands anmeldelse er et eksempel på maktmisbruk. Jeg oppførte meg helt ryddig og gjorde overhodet ikke noe galt. Det er tragisk at de er blitt så desperate, sier Ager-Hansen.

Nyheter
Næringsliv