136 nye selskaper tirsdag

Tirsdag ble 136 nye selskaper registrert i Brønnøysund. Her er listen.

Publisert 30. mars 2011 kl. 10.32
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 08.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 185 ord
Brønnøysundregistrene.
kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Agenda Regnskap AS; First Sensing Energy Solutions AS; Megalodon Manufaktur AB.Akershus: Arctic Explorer Limited; Arctic Wine Imports AS; BM Creation.Oslo: Aentreprenør AS; Basisverdier Holding; Bettys Beauty Salong AS.Hedmark: Graatenlia AS; Housing Invest AS; Industripaller AS.Oppland: Hagen Odin T; Rondane-Kvamsfjellet Turløypelag SA.Buskerud: Berto Beata Oklecinska; Hammergata Holding AS; Thor Martin Edvardsen.Vestfold: Altimedia; Bassogangen Kafe AS; Careto AS.Telemark: D & V Bil DA.Aust-Agder: Hao Hao Kinamat Takeaway AS.Vest-Agder: Pluss Moy AS; The Electronic Cigarette Company Scandinavia AS; Vatnelia Panorama AS.Rogaland: Det Danske Gartneri AS; Helleren Skog AS; Jakobsen Multitjenester.Hordaland: Baakko AS; Bergen Marinesenter AS; Bjørnefjorden Holding AS.Sogn og Fjordane: Firda Billag Buss AS; Fjordane Reisebyrå AS.Møre og Romsdal: LAL AS; LAL Eiendom AS; Norheim Bygg AS.Sør-Trøndelag: Blibli Torunn Alseth; Byggmester Adsen AS; Industriveien 49 Tomt AS.Nord-Trøndelag: GM Meyer Larsen; Wandsvik Roar; Øynatrøska SA.Nordland: Blankbygda Eiendom AS; Nordnorsk Vedlager AS; Tromsø Reisebyrå AS.Troms: Boligsameiet Bukkespranget; Harstad Reisebyrå AS; Holmen II AS.Finnmark: Komsaveien 22 AS; Neste Generasjon 2 AS; Sámi Kultuvra & Duodji AS.Utenlands: GK Måleri AB.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.