Adecco avviser hoderulling

Adecco i Sveits avkrefter at flere i Norge får sparken, og sier uttalelsen torsdag viser til at direktøren for Adecco Helse allerede har sluttet.

Publisert 3. mars 2011 kl. 14.00
Oppdatert 3. mars 2011 klokken 14.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 161 ord

Det var torsdag ettermiddag forvirring om hva toppsjefen i Adecco i Sveits egentlig hadde ment med et intervju han ga til NRK i forbindelse med at vikarselskapet presenterte sitt resultat.Det ble meldt at toppsjef Patrick De Maeseneire hadde uttalt at de som var involvert og som visste om forholdene her i Norge, ville få sparken.Adeccos presseavdeling i Sveits uttaler nå til Dagbladet.no at det ikke var det som var ment.- Den ansvarlige personen for dette selskapet har allerede trukket seg med umiddelbar virkning, sier pressesjef Stephan Howeg ved Adeccos internasjonale kontor til Dagbladet.no.Direktør Bård Kristiansen i Adecco Helse sluttet nylig etter at han innrømmet at han i lengre tid kjente til forholdene ved selskapets sykehjem.Politisk redaktør i NRK Kyrre Nakkim sier til NTB at de gjør lydklippet med Adeccos toppsjef tilgjengelig på nett slik at lesere selv kan bedømme hva han sier.- Vi hadde en klar oppfatning av hva han sa, og står inne for det vi har gjort, sier Nakkim.