Det skriver VG.- Jeg kan bekrefte at Shaher Abdulhak ikke lenger har noen finansiell interesse i tapperiene våre i Libya og Egypt. Prosessen er også i gang i Jemen, men siden landet er i full oppløsning, tar det litt lengre tid der. I tillegg har Abdulhak selv valgt å tre ut av styret i det egyptiske tapperiet, sier kommunikasjonssjef Stein Rømmerud i Coca-Cola Norge til VG.Han ønsker ikke å gå inn på størrelsen på Abdulhaks verditap, men ifølge VG er det snakk om betydelige aksjeposter og tapperettigheter i Libya, Egypt og Jemen over et langt tidsrom.Bakgrunnen er at over 50 000 personer de siste ukene har boikottet den populære leskedrikken for å presse fram en løsning i drapet på Martine Vik Magnussen (23). Onsdag er det tre år siden hun ble funnet voldtatt og drept i kjelleren til Shaher Abdulhaks sønn, Farouk i London.I desember i fjor sendte en gruppe norske stortingspolitikere brev til Shaher Abdulhaks største forretningspartnere. Daimler Benz svarte med å bryte forretningene umiddelbart. Nå følger Coca-Cola, og også Phillips og Whirlpool etter.Martine Vik Magnussen (23) ble drept 14. mars 2008 i London. Medstudenten Farouk Abdulhak er ettersøkt for drapet, men oppholder seg i hjemlandet Jemen, som verken Storbritannia eller Norge har utleveringsavtale med. (©NTB)