kunngjorde i går følgende nyregistreringer:Østfold: Fox Feather ANS; H. & G. Driftselskap Ilir Hasani; Hvalerhagen AS.Akershus: Danma AS; Doob AS; Friskmeldt Assistanse AS.Oslo: Adil Transport v/Adil Majid Oudah; Against Wrong AS; AMM Finans AS.Hedmark: Edvardson Norge; Flaggspettvegen 2-16; Hummelfjell Snøproduksjon AS.Oppland: Jarle Bang AS; Ulnes Vannverk SA.Buskerud: Aas Kafeteria Pizza og Grill Nasim Khorrami; Gregory Bygg AS; Quercus Eiendom AS.Vestfold: Båt og Vedlikehold AS; Harmonie Norge AS; ID Holding AS.Telemark: Cody Eiendom AS; Morenas Filipino Cuisine Morena P Strømhylden; Tuddal Handelslag AS.Aust-Agder: Agder Auto Kjell-Arne Olsen; IK Consult.Vest-Agder: Alt i Parkett Norge AS; Blingbling AS; Landbruksdrift Sør AS.Rogaland: Bbravo AS; Boligeiendom Invest AS; Borgland Invest AS.Hordaland: D&B Assistance ANS; Fjordkraft Midtnorge AS; Marco Elsafadi AS.Sogn og Fjordane: Sealg AS.Møre og Romsdal: Belladonna Restaurant Ltd.; Gurihaugen Garn og Hobby Karin Hole; Wenaas Hotell Berlin AS.Sør-Trøndelag: Berit Nordstrand Drift AS; Fredrik Reitan; Smith Jutvika AS.Nord-Trøndelag: Lille Orion AS; Sprek Trening AS.Nordland: Gammeldagsmat DA.Troms: A.J. Rasmussen Consulting AS; Akvaprins AS; Wenche Lise Johansen.For flere fylker er bare en andel av nyregistreringene oppgitt.I Møre og Romsdal merker vi oss at Lars Wenaas, adm. dir. og styreformann i Wenaasgruppen, har startet investeringsselskapet Wenaas Hotell Berlin, med en aksjekapital på 2,5 millioner kroner.Wenaas selv står oppført som styreformann i selskapet som skal investere i aksjer, andeler og eiendom.Kapital vurderte i fjor at Wenaas var god for fem milliarder kroner, noe som holdt til en 18. plass på 400-listen.