Vurderer å bygge ut Ullevaal stadion

Ullevaal stadion kan få en tilskuerkapasitet på 30.000. Norges Fotballforbund (NFF) og AS Ullevaal stadion vurderer å bygge ut nasjonalarenaen.

Anleggsgartnerne Cato Hallingstad (f.v.), Geir Ove Kristiansen og Tore Ørmen sørger for at gressmatta på Ullevaal stadion blir skiftet ut. Det har vært mye oppmerksomhet rundt de dårlige spilleforholdene på hjemmebanen til Vålerenga og landslaget. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
Næringsliv
Det er aktuelt å bygge ut Bendit-svingen for å øke kapasiteten. Utbyggingen vil også gi 1800 kvadratmeter med nye næringslokaler.Styreleder i NFFs datterselskaper, Jan Halstensen, og kommersiell direktør Ronny Aasland i NFF informerte forbundets ledermøte om planene i helgen.- Ullevaal stadion er avgjørende for NFFs kommersielle utvikling fordi den utgjør grunnmuren i samarbeidsavtalene våre, sier Aasland til fotball.no.Han er også administrerende direktør i Ullevaal Business Class (UBC).Forbundsstyret vil i høst ta stilling til en eventuell utbygging.