To Lunde-konkurser mandag

Johannes Lundes personlige konkurs var blant mandagens 18 konkurser i Brønnøysund. Det samme var et annet Lunde-selskap.

Foto: posuva.no
Næringsliv

Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i følgende selskaper:Østfold: Grønt Kontorlandskap AS.Oslo: Ørn Noterte AS.Hedmark: Hus & Hage Hamar AS; Jaktpartner Elverum AS.Telemark: Paper Bag AS.Vest-Agder: Huseby Restaurant AS.Rogaland: Elvegaarden Bolig AS; Feriebolig Invest AS; Jærterminalen AS; Lunde & Nysted Eiendom AS.Hordaland: Bergen Budservice Thermo AS.Sør-Trøndelag: Snirkler AS; Sylthe Bjørn Harald Butikkdrift AS.Nord-Trøndelag: Englebarn Klær & Interiør AS; Hovelsen Lakk og Karosseri AS.Nordland: Småbygg AS; Treningsverkstedet AS.Les også: Ribbet konkurs for Lunde I tillegg ble det kunngjort åpnet to personlige konkurser, deriblant for Johannes Lunde .Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.

Nyheter
Næringsliv