Fronline åpnet opp på Oslo Børs i dag etter å ha la levertPå det meste var Frontline oppe i 106,50 kroner. Nå er aksjen imidlertid ned hele 8,7 prosent til 96,20 kroner.- Det var ikke noe vesentlig nytt i dagens presentasjon som skulle tilsi et så kraftig fall, sier analytiker Anders R. Karlsen i Nordea Markets til HegnarOnline.Karlsen trekker frem Tor Olav Trøims på tirsdagens Nor-Shipping-konferanse, men ser ikke noe i dagens rapport som skulle sende aksjen så kraftig ned.Karlsen ble positivt overrasket over utbyttet på 10 cent per aksje, som var 1 cent lavere enn konsensus. John Fredriksens tankrederi meldte om et resultat etter skatt på 16,9 millioner dollar i 1. kvartal 2011, mot 80,8 millioner dollar i samme periode året før. Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på minus 2 millioner dollar.Resultat per aksje ble 0,20 dollar, mot 1,02 dollar ved samme korsvei i fjor. Her var det ventet et resultat på minus 0,02 dollar per aksje.Resultatet før skatt ble 17,0 millioner dollar, sammenlignet med 80,8 millioner dollar året før.Driftsresultatet ble 42,8 millioner dollar, mot 112,2 millioner dollar året før. Her hadde analytikerne ventet et resultat på 36 millioner dollar.Driftsinntektene beløp seg til 234,8 millioner dollar, sammenlignet med 331,8 millioner dollar i 1. kvartal 2010. Analytikernes forventninger lå her på 161 millioner dollar.