NorgesGruppen vil fortsette søket

NorgesGruppen vil fortsette letingen etter Kiwi-sjef Per-Erik Burud utenfor Tjøme i Vestfold. Politiet besluttet søndag å avslutte søket.

Leting ved Natholmen. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix

I fem dager har dykkere lett etter den antatt omkomne Burud, som er savnet etter båtulykken i Tønsbergfjorden forrige onsdag.Politiets søk er avsluttet, men konsernsjef Tommy Korneliussen i NorgesGruppen, som eier Kiwi-kjeden, vil ikke gi opp.- Vi kommer til å foreta egne søk etter Burud, sier Korneliussen til TV 2.NorgesGruppen har tidligere engasjert et privat firma som fredag bidro med en fjernstyrt miniubåt i letearbeidet.Dykkere fra Stavern dykkersenter, Drammen og Fredrikstad brannvesen og Sjøheimevernet har deltatt i letingen, som har vært ledet av politiet.Politiet vil vurdere å gjenoppta søket hvis det dukker opp opplysninger som tilsier søk i andre områder. (©NTB)