Stempler Hagen som sutrende guttunge

- Det blir vanskelig for REC å beholde fabrikker i Norge, uttalte Stein Erik Hagen onsdag. - Det siste vi trenger er er ledere som opptrer som sutrende guttunger, smeller det torsdag.

Stein Erik Hagen - Foto: Scanpix

Stein Erik Hagen uttalte onsdag at det kan bli vanskelig for REC å beholde selskapets norske fabrikker fremover grunnet skattenivået her til lands.Uttalelsene får hovedkasserer Ellen Stensrud i LO til å se rødt. I torsdagens dn blåser hun ut mot Orkla-sjefen.- Det siste vi trenger er ledere og eiere som opptrer som sutrende guttunger og klager om høye skatter, kostnadsnivået og hvor vanskelig det er å drive forretning i Norge. Når en stor og dominerende eier som Hagen går ut og sier at det er håpløst for REC å drive produksjon i Norge, undergraver jo dette de positive prosessene som selskapet har satt i gang og den videre utviklingen i forhold til teknologiutvikling og effektivitetsforbedringer, sier Stensrud.Hagen er overrasket over personangrepet fra hovedkassereren.- Jeg har kun påpekt de utfordringene som landet står overfor, og dette er noe annet enn å sutre. Jeg synes vi skal diskutere sak fremfor person. Jeg er ikke en sentral aktør i dette, svarer han.