Biotek-selskapet Photocure presenterte torsdag morgen for andre kvartal. Selskapet meldte om et resultat etter skatt på minus 18,79 millioner kroner, sammenlignet med 85,54 millioner kroner i samme periode året før.- Driftsinntekter på 19,3 millioner og et EBITDA-resultat på minus 20,5 millioner kroner er på linje med våre estimat, mens bunnlinjen var noe lavere enn vi ventet på grunn av høyere finanskostnader, skriver analytiker i Terra Markets, Jonas Peciulis, i en rapport torsdag.Salgsinntektene til selskapet løftet seg fra 18,00 millioner kroner til 19,26 millioner. På grunn av tilfredsstillende salg og god utvikling innenfor forskningen er det høy sannsynlighet for at meglerhuset beholder sin anbefaling på aksjen.- Ved første blikk ser det ut som at investerings-caset er intakt. Vi beholder mest sannsynlig vår "Strong Buy"-anbefalig for de neste tolv månedene, og vårt siste kursmål på 70 kroner blir stående, sier analytikeren.Hudkremen Allumera, som sent i juni ble lansert i USA, genererte en omsetning på 0,1 millioner kroner i kvartalet. Det synes Peciulis er en god start med tanke på den korte tidsperioden.Salget av legemiddelet Hexvix endte på 16,1 millioner kroner, og var dermed over analytikerens forventninger på 15,9 millioner kroner. Det ble i rapporten også nevnt at GE Healthcare nå har begynt å markedsføre Cysview, som er varemerket for Hexvix i USA, til utvalgte kunder sammen med utstyrsprodusenten Karl Storz. Det er sendt inn en søknad om godkjenning av Karl Storz' utstyr, og selskapet venter svar fra FDA i fjerde kvartal i år.- Vi mener det er en svært positiv nyhet, ettersom mangelen på godkjent blålys-utstyr har vært en hindring mot å markedsføre Cysview i USA, sier Peciulis.Photocure nevnte i dagens rapport også at fase IIb-studiene til til de to legemidlene Cevira og Visonac er i rute, og resultatene ventes i andre halvdel av 2012.Photocure-aksjen stiger i øyeblikket 1,87 prosent til 38,20 kroner.