- Er vi bare noen timer fra skrekkscenarioet?

Finansavisens redaktør Trygve Hegnar mener vi nordmenn lever i et økonomisk lykkeland. - De økonomiske bekymringer vi eventuelt kan få er bagatellmessige, skriver redaktøren.

Næringsliv

Finansavisens redaktør Trygve Hegnar skriver i en leder mandag at Norge er i ferd med å utvikle seg til å bli et økonomisk lykkeland.- Landet er inne i en alvorlig sorgprosess etter terroren, og heldigvis er det slik at de økonomiske bekymringer vi eventuelt kan få i tiden fremover, er bagatellmessige i sammenligning, skriver Hegnar.Redaktøren trekker blant annet frem arbeidsledigheten i Norge, som nå er på beskjedne 2,8 prosent, for å illustrere hvor små de økonomiske problemene her til lands nå er.Langt verre står det for eksempel til med situasjonen i USA, mener Hegnar. Her er det mange farer som truer.- Mislighold av gjeld, mangel på penger til å betale ansatte i offentlig sektor, internasjonal finanskrise og en dollar som stuper. Kanskje er vi bare noen timer fra dette skrekkscenarioet, skriver Hegnar.