Steria har ansatt den tidligere Venstre-toppen Olaf Thommessen for å bygge opp en konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning (sustainability consulting) i selskapets skandinaviske rådgivningsdivisjoner, primært Norge og Sverige.- Jeg har kjent Steria en god stund, og er veldig imponert over det selskapet gjør og står for, sier 45-åringen, som tidligere har deltatt i rådgivende organ for samfunnsansvar ved Sterias hovedkvarter i Paris.Siviløkonomen med MBA fra International Institute for Management Development i Lausanne og statsvitenskap fra Science Po i Paris skal videre sitte i Sterias globale styringsgruppe for bærekraftighet, samt i ledergruppen til rådgivningsdivisjonen.Thommessens konsulentselskap Etheco blir nå overdratt til Steria, mens CSR Norge, et nettverk for samfunnsansvar, fortsatt vil drives gjennom Etheco.