Primærinnsider med kjøp i Norske Skog

En av primærinnsiderne i Norske Skog benytter dagens børsfall til å mangedoble sin aksjebeholdnig i selskapet.

Sven Ombudstvedt, - Foto: Scanpix
Næringsliv

Revisjonsdirektør Asbjørn U. Lundberg som er primærinnsider i Norske Skog, har benyttet dagens børsfall til å sikre seg 15.000 aksjer til kurs 5,601. Kjøpssummen er 84.015 kroner totalt.Lundberg har dermed en totalbeholdning på 22.440 aksjer i selskapet.Klokken 15:17 er aksjekursen i Norske Skog 5,49 kroner, det er en nedgang på 23,43 hittil i dag.Norske Skog har satt ny all time low-notering i dag og er ned 18,41 prosent ved lunsjtider. Selskapet presenterte tall før børsstart torsdag, der de melder om at de taper 300 nye millioner kroner . Norske Skog-konkurrenten UPM Kymmene presenterte kvartalsresultater i går som var noe under forventningene.

Nyheter
Børs