Magasinet Forbes har kåret verdens best betalte kjendispar.Til tross for at man helst skulle se at utseende ikke betydde alt, gjelder ikke dette for paret som kom på førsteplass i rangeringen.Supermodellen Gisele Bundchen og hennes NFL-stjerne Tom Brady tjente til sammen 76 millioner dollar i 2010. Gisele stod for henholdsvis 45 millioner dollar takket være hennes suksessfulle modellkarriere.Videre ned på listen kommer musikk-ekteparet Beyonce Knowles og Jay Z inn på en god andreplass. Kun fire millioner dollar bak troneinnehaverne, tjente Beyonce og Jay Z hele 72 millioner dollar i 2010.På tredjeplass kom Brad Pitt og Angelina Jolie med en samlet inntekt på 50 millioner dollar. Tett etterfulgt av Victoria "Posh" Beckham og hennes David som "skrapte" sammen solide 45 millioner dollar i fjor.