Telio melder om et resultat etter skatt på 17,7 millioner kroner i 2. kvartal 2011, mot 27,6 millioner kroner i samme periode året før.Resultatet per aksje ble 0,92 kroner mot 1,43 kroner ved samme periode i fjor.Resultatet før skatt ble 23,1 millioner kroner, sammenlignet med 21,7 millioner kroner året før.Driftsresultatet ble 23,5 millioner kroner, mot 24,1 millioner kroner året før.Driftsinntektene beløp seg til 97,2 millioner kroner, sammenlignet med 95,7 millioner kroner i 2. kvartal 2010.- Vi er godt fornøyd med vekst i omsetning og fortsatt god lønnsomhet i 2. kvartal. Bruttomarginen på 65,5 prosent er meget sterk og bekrefter den underliggende lønnsomheten i vår forretningsmodell. I tillegg er det gledelig å se en positiv utvikling i vårt hjemmemarked både for privat- og bedriftsmarkedet med ny "all-time-high" i salg til bedriftsmarkedet i juni, sier Eirik Lunde, administrerende direktør i Telio Holding ASA.Her er og