Ordsparringen mellom SVs Audun Lysbakken og investor Øystein Stray Spetalen blir stadig hetere, og torsdag skrives foreløpig siste kapittel.Det hele startet 13. september med at Spetalen kalte Lysbakken for en samfunnsfiende, og ble fulgt opp tidligere denne uken da SV-kronprinsen uttalte at investoren primært er opptatt av å gjøre seg selv rikere og at han var glad for å få kritikk fra den kanten.Torsdag fyres det igjen fra Spetalens ord-kanoner, for nå mener den profilerte investoren at han betaler mer skatt enn alle deltakerne på SVs landsmøte - til sammen!- Det at jeg er opptatt av å bli enda rikere, bidrar til at jeg betaler i alle fall like mye i skatt til fellesskapet per år som samtlige deltakere på SV sitt landsmøte gjør til sammen, sier Spetalen til Nettavisen.Spetalen mener videre at Lysbakken gjør narr av de mest bemidlede personene i Norge.- Det mest konkrete bidraget folk flest kan gi fellesskapet er innbetaling av skatt. Dette burde da marxisten Lysbakken sette pris på. Istedenfor harselerer han i sin retorikk med dem som bidrar med store summer til fellesskapet, sier han.