For en stund siden kom det fram at 55 år gamle Huang Nabo vil investere over 1,1 milliarder kroner i hoteller på Island. Mandag sier han til nyhetsbyrået Bloomberg at han også har planer om å bygge hoteller i land som Danmark, Finland og Sverige innen fem år.Akkurat nå venter han på at den islandske regjeringen skal godkjenne kjøpet hans av 300 kvadratkilometer land til hotell- og turistformål på vulkanøya.- Hvis jeg får området på Island, vil jeg utvide til de nordiske landene. Da vil jeg kjøpe landområder og bygge feriesteder også her, men de vil ikke være i samme omfang som prosjektet i Island, sier Huang Nabo i intervjuet.Milliardæren, som selv sier at han er poetisk og at han har besteget Mount Everest tre ganger, er grunnlegger av og sjef for Beijing Zhongkun Invest Group. Ifølge magasinet Forbes er han god for 1,02 milliarder dollar, men han sier til Bloomberg at han «med sikkerhet» er langt rikere.