Den globale luftfartsbransjen kommer til å fly langt høyere i 2011 enn tidligere antatt. Det mener den internasjonale luftfartsorganisasjonen IATA.De venter nå at de samlede resultatene fra bransjen vil havne på 6,9 milliarder dollar i inneværende år, 72 prosent opp fra sitt tidligere estimat i juni på 4 milliarder dollar, melder Bloomberg og TDN Finans.I Europa ventes resultatet å bli 1,4 milliarder dollar, opp fra anslaget på 0,5 milliarder dollar i juni.- Flyselskapene vil tjene litt mer penger i 2011 enn vi trodde. Det er gode nyheter. Gitt sterk motvind fra høye oljepriser og usikker økonomi, er det en godt gjort å forbli i pluss, uttaler IATA-sjef Tony Tyler i en kommentar tirsdag.På Oslo Børs stiger SAS 5,21 prosent til 10,10 kroner tirsdag mens Norwegian er opp 0,36 prosent til 69,75 kroner.