Mecom i samtaler om salg av Edda Media

Mecom er i samtaler om salg av Edda Media til A-pressen for 1,6 milliarder kroner, skriver Financial Times.

Publisert 21. nov. 2011 kl. 06.13
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 13.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 86 ord
Foto: Scanpix

Samtalene mellom de to medieselskapene er nå på et sent stadium, og en avtale kan bli kunngjort innen de neste to- fire ukene, ifølge Financial Times. Mecom skal også ha fått konkurrerende bud på Edda Media fra flere andre aktører.Edda Media omfatter 36 norske lokalaviser, deriblant Drammens Tidende og Haugesunds Avis. I fjor hadde selskapet en omsetning på 2,1 milliarder kroner og et driftsresultat på 129 millioner kroner.Mecom ble grunnlagt av David Montgomery. Han forlot selskapet i januar da en gruppe aksjonærer gjorde opprør mot ham.