"The wild man" tiltalt

Han tjente titalls millioner som toppalpinist. Nå er "the wild man" tiltalt for grove bedragerier

Illustrasjonsfoto: Scanpix

Den tidligere toppalpinisten Ove Nygren er tiltalt for grove bedragerier etter konkursen i Gimle Gruppen Invest, skriver Finansavisen.- Nygrens aktiviteter har påført mange betydelige tap, og det er fordelaktig å få disse forholdene belyst og fulgt opp med strafferettslige reaksjoner, sier bostyrer Erling Opdal i advokatfirmaet Ræder.- Han var totalt utilgjengelig for oss. Dette er internasjonal kriminalitet, og det er viktig at påtalemyndighetene foretar seg noe i slike saker. Håpet mitt er at man også går etter bakmennene her, kommenterer Opdal.Ifølge tiltalen skal Nygren ha begått grove bedragerier eller medvirket til dette for 3,25 millioner. Telenor er blant aktørene som skal ha blitt lurt.