REC gjentar forsiktige utsikter

Solselskapet REC venter overkapasitet i markedet også i 2012.

Publisert 10. jan. 2012 kl. 16.29
Oppdatert 10. jan. 2012 klokken 16.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 128 ord
REC

REC gjentar forsiktige utsikter for 2012 med fortsatt overkapasitet som følge av fallende etterspørsel, overtilbud og lave priser, melder Reuters tirsdag.REC-aksjen steg tirsdag formiddag, men er nå uendret på 3,50 kroner.- Vi venter at kapasiteten blir redusert utover året og at høykostnadskapasitet blir kuttet for å balansere markedsbildet, uttalte investorkontakt i REC, Mikkel Tørud, under Paretos kraft og fornybarkonferanse.Solselskapet venter ifølge nyhetsbyrået fortsatt krevende omgivelser på kort sikt, hemmet av blant tilgang på kapital som følge av de økonomiske urolighetene i Europa som igjen hemmer etterspørselen.- I tillegg vet vi at første kvartal er sesongmessig lavt, blant annet på grunn av vintervær i Europa. På den positive siden skaper det en del interessante muligheter for utviklere og investorer, sa Tørud.Les også: Meglergigant spår solras - ser REC kraftig ned