Starter dekning av Algeta - anbefaler kjøp

Carnegie starter nå dekning av Algeta. Meglerhuset ser en oppside på 60 prosent i biotek-aksjen.

Foto: Finansavisen
Næringsliv

Carnegie starter dekning av biotekselskapet Algeta med en kjøpsanbefaling og et kursmål på 255 kroner, melder TDN Finans.Algeta-aksjen faller torsdag 1,17 prosent til 152,50 kroner.Meglerhuset mener ifølge nyhetsbyrået at 2012 ser lovende ut med flere aksjekurskatalysatorer.Den viktigste er søknaden om FDA-godkjennelse av legemiddelet Alpharadin, til bruk mot prostatakreft med spredning til skjelettet. Svaret fra amerikanske helsemyndigheter er ventet å komme i misten av 2012.Carnegie venter ifølge TDN Finans en Alpharadin-lansering i første halvår 2013, og analytikerne peker på at gitt de positive resultatene fra Algetas fase III-studie, er det liten sannsynlighet for at Alpharadin ikke blir en suksess.

Nyheter
Børs