- Har bare utsatt Hellas-konkurs

Hedgefond-sjef Dennis Gartman har liten tro på at nattens krisepakke til Hellas er nok til å redde landet fra konkurs.

Foto: AP
Næringsliv

- Alt myndighetene har gjort (red.anm. etter nattens vedtak om krisepakke til Hellas) er å utsette en konkurs med noen uker, i beste fall noen måneder, skriver hedgefond-sjef Dennis Gartman i et investorbrev, melder cnbc.Han mener kraftige kutt i minstelønnen, det greske helsevesenet samt pensjoner aldri vil bli tolerert av den greske mannen i gata.Han tror at når grekerne går til valg om knappe to måneder for å bestemme regjeringens fremtid, vil trolig venstredreide partier - som er i mot bailouts, få større oppslutning.- Hvis noen, noe sted, tror at regjeringen som overtar etter vårens valg vil gjøre noe annet enn å oppheve avtaler inngått med Troikaen, har vi en bro vi ønsker å selge dem til en veldig høy pris, fortsetter Gartman.

Nyheter
Næringsliv