Norsk forbrukertillit stiger

Er på sitt sterkeste siden september 2011.

Foto: Scanpix
Næringsliv

Norsk forbrukertillit (CCI) stiger til 4,0 poeng i februar fra 2,3 poeng måneden før, og er dermed på det sterkeste nivået siden september 2011.- Norske forbrukere har fått større tillit til landets økonomi og arbeidsmarkedet de to siste månedene, til forskjell fra slutten av 2011, da tilliten falt til sitt laveste nivå siden finanskrisehøsten 2008, sier Henrik Høidahl ifølge Reuters i meldingen fra Opinion Perduco.- Men forbrukertilliten er fortsatt ustabil og lavere enn på samme tid i fjor (9,8 poeng), legger han til.Forbrukertilliten er et gjennomsnitt av forbrukernes forventninger til egen og landets økonomi, arbeidsledigheten og deres muligheter til å spare de kommende 12 månedene.Følg HegnarOnline på Facebook

Nyheter
Næringsliv