Tormod Andreassen var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar. Andreassen prøvde å utfordre Hegnar til et nytt veddemål etter å ha inkassert en flaske god vin etter at hanom oljepris på mer enn 100 dollar fatet i 2012. Mens Tormod Andreassen tror vi får se hovedindeksen i 500 før årsskiftet, ville ikke Hegnar ha noen mening om dette.Andreassen ser også en utjevning i lønnsforskjeller i Europa og mener det vi har sett det siste halve året er usedvanlig godt politisk håndtverk som er langt bedre enn devaluering. Også i USA synes Andreassen det er grunn til optimisme.- Jeg velger å se at 91,8 prosent av amerikanerne har jobb mens du Trygve velger å se at 8,2 prosent ikke har jobb, sa Andreassen og understreket at det er viktig å få med seg at det faktisk er mye som fungerer godt.Andreassen venter på gode kjøpsanledninger i Sparebankene, men anbefalte fire aksjer som han ville kjøpt nå. Deriblant RCL og Veidekke.Som vanlig kommenterte vi de viktigste hendelsene på Oslo Børs, og vi så på utviklingen på de europeiske børsene og Wall Street. Det var tekniske analyser av Statoil, Seadrill og Opera. .Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til . Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Romerike, TV8 Asker & Bærum, TV8 Østfold og TV8 Follo. TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox