Mandag startet rettssaken mellom Mona Høiness og familien til Synnøve Alver Urdahl i striden om arven på cirka 100 millioner kroner. Saken ble først omtalt i Kapital høsten 2010, og har siden den gang utviklet seg.- Utfallet er helt åpent, konkluderte Kapitals redaktør Vibeke Holth som var gjestekommentator i Økonominyhetene mandag.- Jeg tror hun kan fortsette som advokat etter saken, sa Holth. Mona Høiness har ikke blitt klaget inn til advokatforeningen for brudd på god advokatskikk. Holth som er redaktør i Kapital som først satte søkelyset på denne saken som etterhvert skulle utvikle seg til en pikant arvestrid, gikk gjennom argumentene til de to partene.Trygve Hegnar fortalte også hvilke forventninger han har til rentemøtet onsdag, og så på de viktigste hendelsene på Oslo Børs. Og det var teknisk analyse av indeksene, valuta, gull, Statoil, Seadrill og Norske Skog. Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.