Vietnameser kjøpte USAs minste by

USAs minste by, Buford i Wyoming, gikk nylig under hammeren.

Foto: Reuters
Næringsliv

Hele 25 personer hadde meldt sin interesse da USAs minste by, Buford i Wyoming, skulle auksjoneres bort nylig.Budgiveren som sikret seg byen måtte ut med 900.000 dollar. For det fikk han et hus med tre soverom, en skole, bensinstasjon og noen andre bygninger.Byens eneste innbygger og eier, Don Sammons, kan fortelle at kjøperen er en vietnamesisk mann fra Saigon, opplyser di.se.- Han fløy faktisk hit fra Vietnam og var til stede under auksjonen, forteller Sammons.Budrunden som startet på om lag 100.000 dollar hadde budgivere fra Hongkong, New York, Florida, Kansas og Wyoming.- Jeg er glad og lei meg på en gang, sa Sammons. Nå planlegger han å tilbringe noen uker på en sandstrand og nyte solen, før neste prosjekt er en bok om hans liv i Buford.

Nyheter
Næringsliv