- Et divisjonsskifte i shipping

Har du undret deg over at rederne kontraherer nye skip i et marked der det allerede er for mange båter?

Publisert 28. juni 2012 kl. 14.29
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.17
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 212 ord
John Fredriksen. Foto: Finansavisen
Paretos shipping-analytikere Martin Korsvold og Nicolai Hansteen er gjester i Økonominyhetene med Trygve Hegnar kl 15:30.Se direktesendingen på webtv.hegnar.no klokken 15:30 lastes ned her tvtips@hegnar.noSe også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00
- Det er to grunner til at rederne kontraherer. Det ene er at prisene er på historisk lave nivåer. I noen tilfeller må man tilbake 25 år for å finne tilsvarende priser. Det andre er et nytt design som er mer bunkervennlig, forteller Nicolai Hansteen til HegnarTV.Han beskriver situasjonen med det nye bunkervennlige designet som ganske likt den situasjonen vi hadde på nittitallet da enkeltskrogene måtte vike. Et divisjonsskifte.Trygve Hegnar ser også på de viktigste nyhetene på Oslo Børs.I tekniske analyser blir det en oppdatering på Statoil, Golden Ocean og Herbjørn Hanssons Nordic American TankersHegnarTV sender også et intervju med sjefstrateg Jonathan Garner i Morgan Stanley som ser rekordbillige kinesiske aksjer, og ikke utelukker en oppgang på Kina-aksjene på 20-30 prosent i år.Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til .Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.