Selvaag Bolig ble torsdag notert på Oslo Børs.- Vi er meget godt fornøyd. Jeg er stolt over at vi ikke ga opp prosessen som vi gjorde forrige gang, sier adm. direktør Baard Schumann til TDN Finans.For å komme i mål måtte selskapet utsette tegningsperioden, men Schumann tror det var svært viktig for å få kvalitetssikring.- Vi er svært fornøyde med kvaliteten i boken. Vi fikk med en del større investorer og deriblant fra Skandinavia. Prisen er jeg imidlertid litt skuffet over, men det var nok dessverre litt for vanskelig markedsklima, sier han.I øybelikket er Selvaag-aksjen uendret på 20,00 kroner, men Selvaag-sjefen sier til nyhetsbyrået at han ikke er opptatt av hvordan aksjen omsettes den første tiden.- Jeg er faktisk ikke så opptatt av hvordan den handles. I denne tiden er volatiliteten såpass høy at det vil naturlig svinge en del. Jeg tror vi vil se en positiv utvikling i kursen når vi ser en stund frem i tid, sier han.