Den amerikanske radioverten Glenn Beck er kjent for sine kontroversielle meninger. Og disse har tatt han langt på karriereveien.Til tross for at han har kaldt president Obama rasist og og sammenlignet Utøya med Hitlerjugend, har Beck har jobbet i kjente kanaler som CNN og Fox News.I dag gjør han størst suksess med sitt eget radioprogram på Premiere Networks og det virker ikke som han har tenkt til å gi seg med det første.Ifølge Los Angeles Times er det flere hundretalls millioner grunner til det.De hevder at radiostemmen har en kontrakt verdt hele 100 millioner dollar eller om lag 600 millioner kroner.Tidligere har Forbes Magazine hevdet at han ligger noe lavere, men etter at lytterskaren de siste fem årene har steget med 50 prosent og han har blitt landets 3. største radiovert, er det ikke unaturlig om det har satt sitt preg på lønnen også.