13 konkurser på to dager

I går tirsdag, og i dag onsdag, ble 13 konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Her er listen.

Brønnøysundregistrene. Foto: Scanpix

Brønnøysundregistrene kunngjorde onsdag konkursåpning i følgende selskaper:Nordland: Jentoft Napp AS; Lille Torget Avdeling Mosjøen AS. Finnmark: Kirkenes Bygg og Betongsaging.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her.10 konkurser tirsdag Vestfold: Concept Sport Tønsberg AS; Hemligheten AS. Telemark: Din Servicemann Limited. Rogaland: Grønn Hageservice AS; Munthe Byggservice AS. Sogn og Fjordane: Vadheim Marin Fisk AS. Møre og Romsdal: Non Stop Auto AS. Sør-Trøndelag: Sandbakken Barnehage AS.I tillegg ble det kunngjort åpnet to personlige konkurser.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. Følg HegnarOnline på Facebook her!