Akutt sykdom blant flygelederne!

Sykdom blant flygelederne kan gi opp mot to timers forsinkelse i flytrafikken.

Flygeledertaarnet på Gardermoen

Flytrafikken på Østlandet kan bli opp mot to timer forsinket fredag på grunn av sykdom blant flygelederne, opplyser Avinor.Akutt sykdom blant personalet på kontrollsentralen på Røyken fører til at trafikkapasiteten i luftrommet redusert fredag ettermiddag, ifølge Avinor. Det kommer til å føre til forsinkelser fra en halvtime og opp til to timer på Oslo Lufthavn Gardermoen, Sandefjord lufthavn Torp og Moss lufthavn Rygge.Avinor understreker at det i utgangspunktet var satt opp nødvendig bemanning.Passasjerer bør møte på flyplassen til vanlig tid og forholde seg til den informasjonen de får fra flyselskap og reiseoperatører, oppfordrer Avinor. (©NTB)