Bedrifter som er svindlet - ta kontakt

Nå anmoder betalingsselskapet Nets bedriftene som er blitt svindlet å ta kontakt.

Illustrasjonsfoto av Nets

Betalingsselskapet Nets dekker tapene etter at flere firmaer har opplevd kortsvindel fra firmaet Touchpay, men vet ikke hvilke bedrifter det gjelder.Nå anmoder Nets derfor bedriftene å ta kontakt for å gjøre oppmerksom på at de er blitt svindlet.- Bedrifterne skal kontakte Nets og gjøre oppmerksom på at de er blitt berørt av svindel. Så vil vi kompensere dem for deres utestående hos TouchPay, sier Pressetalsmann Søren Winge, Nets, til HegnarOnline.Han sier også at Nets vil følge opp deres politianmeldelse og krav mot TouchPay som en del av en samlet sak.- Det vil ikke kunne skje automatisk, da vi ikke kjenner TouchPays kunder, sier han og ber bedriftene ta kontakt.Winge forklarer også at Nets ikke anser at det har noe juridiske ansvar, men at Nets i denne ekstraordinære situasjonen har valgt at komme de berørte bedrifter imøte med å dekke tapene.Han forklarer at bedriftene er blitt svindlet av en forhandler, som de hadde tillit til, men at de ikke ønsker at denne uheldige saken skal så tvil om tilliten til bruken av leieterminaler og betalingssystemet som helhet.- Derfor har vi valgt at hjelpe forretningerne i denne vanskelige situasjonen, avslutter Winge.