Bunnpris sparket ansatt via SMS

- Du egner deg best som sosialklient, skrev butikksjefen.

Bunnpris-butikken på Blindern i Oslo. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX.

En ansatt ved Bunnpris på Stormyra i Bodø fikk sparken via SMS.Den 23 år gamle ansatte fikk beskjed om å gå på dagen, skriver Avisa Nordland. Han fikk også beskjed om ikke å oppgi Bunnpris som referanse når han søkte ny jobb.- Dette tviler jeg uansett på at du kommer til å gjøre fordi du ærlig talt egner deg best som sosialklient. Lykke til med navingen, skrev sjefen i tekstmeldingen.23-åringen har jobbet ved Bunnpris i halvannet år og skal ha vært hjemme på grunn av sykdom da han fikk meldingen fra sjefen. Han skal ikke ha mottatt noen advarsler i forkant av oppsigelsen.Raymond Alstad i LOs sommerpatrulje sier han er rystet over måten den ansatte ble sagt opp på.- Jeg trodde nesten ikke det var sant. Det å bli sagt opp på dagen er veldig ekstremt. Det skal kun skje dersom det er snakk om tyveri eller underslag, eller dersom den ansatte møter opp full på jobben, sier han til avisen.Tekstmeldingen med oppsigelsen ble sendt 3. juli. Etter å ha blitt oppringt av Avisa Nordland om saken bestemte butikksjefen seg tirsdag for å beklage hendelsen og trekke tilbake oppsigelsen. Men etter det som har skjedd ønsker ikke lenger den ansatte å komme tilbake til jobben. (©NTB)