Google leverer - aksjen stiger

Litt bedre enn ventet på bunn, litt svakere enn ventet på topp. Markedet liker Google-tallene, og sender aksjen markert opp.

Google-gründerne Sergey Brin (t. v.) og Larry Page. (AP Photo/Paul Sakuma, file).

Google la etter stengetid på Wall Street frem et resultat for 2. kvartal, justert for engangseffekter, på 10,12 dollar per aksje, eller 3,35 milliarder dollar.Det var litt over konsensus, ifølge Reuters på 10,04 dollar per aksje.Ujustert kom bunnlinjen inn på 2,79 milliarder dollar, eller 8,42 dollar per aksje. Dette er opp 11 prosent fra samme periode i fjor.Inntektene, eksklusive bidraget fra Motorola Mobility, endte på 8,36 milliarder dollar.Det var litt svakere enn konsensus på 8,41 milliarder dollar.Mer om tallene her.Følg HegnarOnline på Facebook her!