- Helt på trynet - gjør meg forferdelig sint

Pengene er sporløst vekke. Det samme er folkene bak. - Dette systemet er helt på trynet, sier en av dem som har blitt rammet.

Foto: Scanpix

Brukere av leverandøren Touchpays betalingsterminaler over hele landet savner store pengebeløp som har blitt betalt gjennom terminalene.En av dem som har mistet innteker er gartner Peder Stakkestad som driver Linge Gartneri i Valldal på Sunnmøre, skriver avisen dn torsdag.Touchpay skylder fremdeles Stakkestad 130.000 og gartneren forstår ikke hvordan betalingsformidlingsselskapet Nets, tidligere Bankenes Betalingssentral, har latt Touchpay operere.- Jeg har ringt forrige daglige leder Mikael Rundström, jeg har ringt nåværende daglig leder Kjell André Jacobsen. Hver gang viser det seg at ingen av numrene er i bruk. At ingen har stengt av dette systemet er helt på trynet. Det gjør meg forferdelig forbannet, sier Stakkestad.Touchpays nåværende eiere har i følge avisen gått under jorden.Her finner du mer informasjon om Touchpay