Investor gir bort alt til SOS-barnebyer

Investor Nils Arthur Hugo-Sørensen har i dag en formue på nær 100 millioner kroner. Når han går bort får SOS-barnebyer arven.

Foto: Finansavisen

Investor Nils Arthur Hugo-Sørensen(74) har bestemt at det er SOS-barnebyer som skal arve hans formue når han går bort.Hvor mye de arver, er avhengig av Clavis Pharmas suksess, skriver Finansavisen, og viser til at nærmere 40 millioner av formuen på 100 millioner er investert i biotek-selskapet.- Vi er barnløse, og resten av vår familie klarer seg bra med det de allerede har, sier Nils Arthur Hugo-Sørensen til avisen.Generalsekretær i SOS-barnebyer, Svein Grønnern, mener det ligger en fantastisk omtanke hos millionæren og hans kone.- Dette vil sannsynligvis bli den største gaven vi har fått noensinne, sier Grønnern.Hittil i år har Clavis Pharma steget 25 prosent. Forvalter Andreas Berdal Lorentzen i Storebrand mener aksjen har et doblingspotensial.LES HELE SAKEN I LØRDAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN.