Murdoch går ut av flere styrer

Rupert Murdoch går ut av styrene bak en rekke aviser.

Mediemogulen Rupert Murdoch Foto: Scanpix REUTER

Mediemogul Rupert Murdoch går ut av News International-styret og styrene bak avisene The Sun, The Times og The Sunday Times, melder nyhetsbyrået Reuters.- Rupert trakk seg fra flere styrer i Storbritannia, inkludert News Group Newspapers og Times Newspapers, for en tid tilbake. Han har også gått ut av over et dusin styrer i selskaper med interesser i USA, Australia og India, opplyser Tom Mockridge i Murdochs britiske selskap News International til nyhetsbyrået Reuters.Ifølge Mockridge er avgjørelsen en del av forberedelsen til å dele Murdochs enorme konsern News Corp i to selskaper.- Han er fortsatt fullt ut engasjert som styreleder for det som blir det største avis- og digitalkonsernet i verden, sier Mockridge.Det har gått rykter om at News Corp ønsker å selge de britiske avisene som følge av avlyttingsskandalen i Storbritannia. (©NTB)