Norsk rederi med storbestilling

Det norske rederiet bestiller to skip til en verdi av over 368 millioner kroner fra Zamakona Yards i Bilbao.

Verft Foto: Scanpix Herskedal, Kjell

Rederiet Atlantic Offshore bestiller to nye skip til en verdi av over 368 millioner kroner.Skipene skal bygges ved det spanske verftet Zamakona Yards i Bilbao, men norske underleverandører vil nyte godt av bestillingen, melder selskapet i ei pressemelding.- Det spanske verftet vil involvere norske underleverandører til nybyggene, sier Roy Wareberg, direktør for rederiet.Rederiet har også sikret seg opsjon på ytterligere to skip til samme pris fra det spanske verftet.I løpet av de siste månedene har rederiet fått oppdrag til en verdi av cirka 2 milliarder kroner, og er inne i en prosess med å fornye og modernisere flåten. (©NTB)