Ny statsminister i Egypt utpekt

Egypts tidligere vannminister, Hisham Kandil, er utpekt til ny statsminister.

Egyptian Islamist presidential candidate Mohamed Mursi (C) arrives to meet officials in Cairo May 26, 2012. The Muslim Brotherhood and a military man close to ousted leader Hosni Mubarak courted defeated first-round candidates in Egypt's presidential election on Saturday, each trying to claim the mantle of the uprising before a run-off next month. REUTERS/Mohammed Salem (EGYPT - Tags: POLITICS ELECTIONS) MOHAMMED SALEM

President Mohamed Mursi har bedt den tidligere byråkraten om å danne regjering, melder statlig fjernsyn. Kandil ble utnevnt som vannminister i juli i fjor. Han er lite kjent utenfor Egypts grenser.Mursi ble for snart fire uker siden tatt i ed som landets første demokratisk valgte president etter at Hosni Mubarak ble avsatt i fjor.