Omega-selskap saksøker eks-sjefen

Epax trekker eks-sjef Terje Bakken for retten.

Foto: Scanpix

Omega 3-selskapet Epax vil forhindre eks-sjefen Terje Bakken fra å ta konsulentoppdrag for konkurrenten Pronova, skriver Finansavisen.Årsaken skal være at selskapet er i ferd med å utvikle en ny Omega 3-basert hjertemedisin, AKR-963, som kan utfordre børsnoterte Pronovas hovedprodukt og melkeku. den reseptbelagte hjertemedisinen Lovaza.Bakken mener det er uproblematisk at han fire måneder etter sin avgang tar konsulentoppdrag fra Pronova.- Min klient mener hans konkurranseklausul ikke forhindrer ham i å ta et konsulentoppdrag for et konkurrerende selskap. Det mener imidlertid Epax at den gjør, sier Bakkens advokat, Else Bugge Fougner til avisen.Epax styreleder, Egil Bodd, viser til at dette er en personalsak og avstår fra å kommentere.LES HELE SAKEN I DAGENS UTGAVE AV FINANSAVISEN!