PGS-gründer trues av konkurs

Det jobbes febrilsk for å selge unna verdier. Om tre uker kan det være kroken på døren.

Reidar Michaelsen. Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX.

Reidar Michaelsen tjente i alt 150 millioner kroner i løpet av sine år som sjef i PGS, selskapet han selv var med på å starte.Men nå trues selskapet hans, Era Group, av konkurs, skriver DN.Era Group har de tre siste årene tapt nærmere 70 millioner kroner før skatt, og satt ved inngangen til 2011 med eiendeler for over 90 millioner kroner - på papiret.Selskapets advokat Bjørn Bergesen forklarer overfor avisen at verdiene består av tungt omsettelige aksjeposter.- Vi jobber febrilsk med å få dette dekket inn, sier han.Da DN snakket med Michaelsen onsdag, la han på røret straks konkurs ble nevnt. Greier ikke Era Group å hoste opp to millioner til selskapet Mairos innen tre uker, kan konkurs bli en realitet.I så fall vil Michaelsen selv bli den største taperen, da han har lånt inn 62 millioner kroner til sitt eget selskap.Følg HegnarOnline på Facebook her!