Sharif-selskaper er pantsatt for 90 mill.

Pengene fra et salg av Tommy Sharifs dekksenter vil ikke gå rett i hans egen lomme.

Foto: Scanpix

Sparebanken Øst og Eiendomskreditt har pant i Tommy Sharifs dekksenter og varelager for 90 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv.I begynnelsen av juni ble det kjent at dekksenteret, som har gått med underskudd de to siste årene, legges ned.Selskapenes regnskapstall for 2010 viser ifølge DN at gjelden er på tilsammen 83 millioner kroner, og dekksenterets tomt og bygning er verdsatt til 85 millioner kroner. Men til tross for panten på 90 millioner kroner frykter ikke Sharif at bankene i realiteten kan ta over senteret.- Vi fikk tilbud om å selge tomten og bygningen og ville gå med x antall titalls millioner med overskudd sammenlignet med byggekostnaden vår. Vi valgte å ikke selge, sier Sharif til avisen.- Vi har også fått et bud på dekksenteret som er mye høyere enn det det er verdsatt til i regnskapet. Jeg vil ikke gå inn på hvor mye det var, legger han til.Følge HegnarOnline på Facebook her!