Sharif snur totalt - nå skal han vise kritikerne

- Denne saken gir meg lyst til å gi resten av dekkbransjen et takk for sist, sier dekkselger Tommy Sharif. Nå har han ombestemt seg.

Tommy Sharif - Foto: Scanpix

Onsdag skrev DN at mange av Tommy Sharfis dekkleverandører nå ikke vil selge ham varer.Les også: - Vi kunne ikke fortsette å handle med Sharif Flere av aktørene mener Sharif så å si er ferdig i bransjen allerede.Dekkselgeren hadde egentlig bestemt seg for å stenge sitt dekksenter 1. august i år og satse på nett, men kritikken som har kommet mot ham den siste tiden har nå etter sigende fått ham til å skifte mening.- Denne saken gir meg lyst til å gi resten av dekkbransjen et takk for sist. Her og nå, mens jeg snakker med deg, bestemmer jeg meg for at jeg skal starte et nytt utsalgssted for dekk og felger, sier han i et intervju med e24.Sharif mener opphavet til anklagene mot ham er en langvarig konflikt mellom han og mange av de andre aktørene i den norske dekkbransjen.- Mange av de som uttaler seg, har jeg vært kunde hos, men nå har jeg blitt en konkurrent, sier Sharif.Sharif's nettbutikk (Sharif's Dekksenter) gikk med et underskudd på 6,8 millioner kroner i 2010 mens Shari's Truckwash hadde et underskudd på 4,2 millioner kroner.Sharif's Holding gikk med et underskudd på 7,6 millioner kroner.