Thomas Giertsens pengemaskin

Selskapet har tjent penger fra dag én, og i 2011 ble det virkelig fart på pengetrykkingen.

Foto: Scanpix

Feelgood Scene Film og TV, der Thomas Giertsen er daglig leder, leverte i 2011 et resultat før skatt på 15,4 millioner kroner.Det tilsvarer en oppgang på 69 prosent fra året før, skriver DN.Driftsinntektene steg fra 47,2 til 76,9 millioner, mens driftsresultatet løftet seg fra 7,5 til 13,2 millioner kroner.Styreleder Lena Midtveit, som representerer hovedaksjonær Sony Music, påpeker overfor avisen at omsetningen i hovedsak stammer fra egenutviklet innhold som "Torsdag kveld fra Nydalen", "Nårje" og "Helt Perfekt".- I tillegg hadde vi stor suksess med live og event, sier hun.Det var i 2010 at Giertsen overlot kontrollen til Sony, som har 51 prosent av aksjene. Anslag viser ifølge DN at aksjesalget ga Giertsen 16-20 millioner kroner på konto.Komikeren eier nå 34,6 prosent av selskapet.Følg HegnarOnline på Facebook her!