Trekker milliardkrav mot Røkke

Den tidligere samboeren til Kjell Inge Røkkes ekskone, Per Orveland, trekker tilbake milliardkravet.

Kjell Inge Røkke. Foto: Finansavisen

Tidligere i år ble det kjent at den tidligere samboeren til Kjell Inge Røkkes ekskone, Per Orveland, hevdet han hadde krav på 10 prosent av milliardærens aksjer eller svimlende 1,7 milliarder kroner.Bare 21 dager før saken skulle opp i Asker og Bærum tingrett skjedde det en helomvending fredag.Orveland trekker tilbake både søksmål og krav, skriver dn.- Vi tar til etterretning at saksøkeren har trukket søksmålet og kravet. Det var ikke overraskende da søksmålet ikke hadde noen utsikt til og nå frem, slik vi ser det, sier advokat John Christian Elden, som representerer Røkke til avisen.Han beskriver Orvelands tidligere framstøt som et "underlig forsøk på pengeutpressing".- Vi har akseptert ikke å kreve saksomkostningene til Røkke dekket, men vil understreke at det ikke er betalt én krone fra Røkkes side, sier Elden.