UPS leverte ikke varene

UPS skuffer markedet i andre kvartal og kutter guidingen.

A bicycle delivery man rides past a UPS truck in New York's Times Square, July 23, 2012. United Parcel Service Inc, the world's biggest package delivery company is expected to report higher profit in the quarter, Thursday. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES - Tags: TRANSPORT BUSINESS) BRENDAN MCDERMID

United Parcel Service faller i førhandelen. De leverte ikke den pakken markedet hadde håpet på.Nettoresultat steg fra 1,09 milliarder dollar i andre kvartal 2011 til 1,12 milliarder dollar i andre kvartal 2012.Justert resultat per aksje for kvartalet var på 1,15 dollar, mot 1,07 dollar for 1 år siden.Tidligere kommunisert fortjeneste per aksje trimmes ned fra intervallet mellom 4,75 - 5,00 dollar per aksje til intervallet 4,50 - 4,70 dollar per aksje.Aksjen faller 3 prosent til 75,49 dollar i førhandelen, etter en oppgang på 6,5 prosent mandag.